U Županijskoj komori 28. veljače predavanje na temu "Kako poslovati u Austriji"

V.V. | 20.2.2017. u 09:25h | Objavljeno u Aktualno

Županijska komora Varaždin i Hrvatsko-austrijska trgovinska komora pozivaju zainteresirane na predavanje na temu "Kako poslovati u Austriji/Pružanje usluga i upućivanje radnika na privremeni rad u Austriju".

Predavanje će se održati 28. veljače u 11 sati u prostorijama Županijske komore Varaždin, Preradovićeva 17.

Predavanje će održati odvjetnički ured Grilc-Vouk-Škof, a tijekom predavanja bit će predstavljene mogućnosti za uspješno upućivanje radnika na privremeni rad u Austriju unatoč prijelaznim odredbama za državljane RH koje su trenutno na snazi, kao i opće preporuke za uspješno poslovanje u Austriji obzirom na pristupanje RH u punopravno članstvo EU.

- Ukoliko ste poduzetnik koji posluje ili želi poslovati na području Austrije te izbjeći neugodnosti s austrijskim vlastima i informirati se o legalnim mogućnostima poslovanja, na ovom predavanju saznat ćete relevantne informacije o austrijskom zakonskom okviru te uvjetima za pružanje usluga na području Austrije - poručuju organizatori te mole zainteresirane da svoj dolazak potvrde na telefon 042/405-412 ili putem elektroničke adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 27. veljače 2017.