U Ivancu 13. lipnja Regionalni dani EU fondova, Poslovni uzlet i Poslovni susreti 2018.

Varaždinske vijesti | 4.6.2018. u 08:19h | Objavljeno u Aktualno

Grad Ivanec domaćin je više velikih poslovnih skupova koji će se održati u 13. lipnja u Hotelu Orion.

Prvi od njih je Regionalni dan EU fondova, kojeg organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, a sufinanciran je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Skup počinje u 10 sati, a očekuje se da će ga, uz domaćina, ivanečkog gradonačelnika Milorada Batinića, otvoriti resorna ministrica Gabrijela Žalac. Glavna tema panel diskusije bit će "Kako poboljšati tržište rada u RH uz pomoć EU fondova".

O operativnim i tehničkim pojedinostima vezanim uz postupke dodjeljivanja sredstava iz EU fondova te o mogućnostima financiranja projekata za poduzetnike i turističke projekte potom će biti riječi na stručnim predavanjima od 11.30 do 12.30 sati. Do 13.30 sati na rasporedu je radionica "Koraci razvoja i prijave projekta na natječaj".

Poslovni uzlet Grada Ivanca 2018. počet će nakon toga, u 14.30 sati, radionicom Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha.

U sklopu ovih poslovnih skupova održat će se i Poslovni susreti Ivanec 2018. s prezentacijom mogućnosti ulaganja u Industrijsku zonu Ivanec, na koje Grad i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve poduzetnike zainteresirane za ulaganja u Ivancu. Tom će prilikom moći dobiti sve informacije o olakšicama i pogodnostima ulaganja u zoni koja je inače komunalno opremljena i spremna za prihvat novih investicija.