Radionica o prijavama projekata radi potpora inovacijama u poduzetništvu

V.V. | 10.2.2017. u 19:30h | Objavljeno u Aktualno

Do 15. veljače, odnosno krajnjeg roka 31. prosinca ili iskorištenja raspoloživih 114 milijuna kuna, zaprimaju se projektne prijave mikro, malih ili srednjih poduzećima na Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga vezanih uz inovacije te inovacije procesa i organizacije poslovanja za koje je moguće bespovratno dobiti od 760.000 do 7.600.000 kuna.

Riječ je o otvorenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga radi potpore komercijalizacije inovacija u poduzetništvu objavljenom u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Europskog fonda za regionalni razvoj.

Što se i kako može prijaviti, bit će riječi u Županijskoj komori Varaždin u srijedu, 15. veljače, gdje će u 10 sati početi radionica s predavačima Sanjom Fišer, Antonijom Mršić i Brunom Radojicom iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

- Pozivom se želi pružiti potpora projektima usmjerenima na nove proizvode i usluge s višom i visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast tvrtki te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini - objašnjavaju u HGK- ŽKV te napominju da se prijave primaju do popunjenosti dvorane na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u