Prijavite se za Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Varaždinu Foto: ilustracija

Prijavite se za Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Varaždinu

I.D./Varaždinske vijesti | 8.2.2017. u 19:52h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin, u suradnji s Konzulatom Republike Hrvatske u Republici Poljskoj iz Krakova, organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum i poslovne razgovore tvrtki.

Gospodarski forum će se održati 3. travnja u ŽK Varaždin.

- Poljske tvrtke za poslovne razgovore animirat će naši poljski partneri na temelju iskazanog interesa hrvatskih tvrtki. Svi zainteresirani za poslovnu suradnju s poljskim tvrtkama, oni koji traže određenoga poslovnog partnera u Poljskoj, te svi koji imaju pitanja u vezi s planovima za poslovanje na navedenom tržištu, tj. trebaju određena saznanja i informacije o poljskom tržištu će sigurno pronaći interes za sudjelovanje na forumu - ističu iz ŽK Varaždin.

Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti putem online prijave OVDJE , najkasnije do 24. veljače (osoba za kontakt: Ksenija Mikšaj, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; tel.: 042 / 405-470 i 405-405; fax: 042 / 405-401).

O konačnom programu, definitivnom popisu zainteresiranih poljskih tvrtki i rasporedu poslovnih razgovora te o ostalim pojedinostima iz županijske Komore će sve zainteresirane pravovremeno izvijestiti.