Poziv poduzetnicima iz Ivanca na savjetovanje s predstavnicima austrijske tvrtke

VV | 13.11.2016. u 10:45h | Objavljeno u Aktualno

U skladu s kontinuiranim programima potpore za ivanečke poduzetnike, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u svojstvu potporne institucije za ekonomski razvoj, pozivaju sve poduzetnike i vlasnike tvrtki, kao i članove Poslovnog kluba Ivanec, na prezentaciju usluga i savjetovanje s predstavnicima austrijske tvrtke TRIPLE A.

Skup će se održati u utorak, 15. studenog, u Gradskoj vijećnici Ivanec, s početkom u 12 sati.

Nakon uvodnog obraćanja direktorice Poslovne zone mr. sc. Lane Labaš, u nastavku će predstavnik TRIPLE A Anto Petrović poduzetnicima predstaviti tvrtkin model analize potencijala za dugoročni razvoj privatnih tvrtki te prezentirati modalitete pomoći i posredovanja kod povezivanja sa stranim ulagačima u cilju financiranja i sufinanciranja privatnih poduzetničkih projekata.

Svi zainteresirani mole se da svoj dolazak potvrde na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel. 042 492 870 najkasnije do ponedjeljka, 14. studenog.

TRIPLE A je austrijska tvrtka, s više od 40 godina iskustva na međunarodnim investicijskim i financijskim tržištima. U cilju proširenja svog poslovanja u Hrvatskoj, ciljano odabire lokalne sredine koje imaju opće potencijale za razvoj gospodarstva te, naročito, privatnog poduzetništva.

Tvrtka je orijentirana na mjerljivost investicija i njihov direktan utjecaj na profitabilnost poduzeća. Naročito su fokusirani na privatne poduzetnike i tvrtke kojima nude uslugu analize potencijala te modele i načine optimalnog korištenja prepoznatih potencijala, uz mogućnost povezivanja sa stranim izvorima kapitala. Za tvrtke u problemima nude poslovna rješenja.