Podijeljena uvjerenja taksi vozačima na području grada Varaždina

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.11.2016. u 13:50h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U salonu Gradske vijećnice sedmero vozača primilo je uvjerenja o položenom ispitu za vozače taksi vozila na području grada Varaždina.

Pučko otvoreno učilište je u suradnji sa Gradom Varaždinom provodilo edukaciju i testiranje za taksi vozače na područjima poznavanja gospodarskih sadržaja, turističkih i ugostiteljskih objekata, kulturnih znamenitosti te poznavanja prometa na području grada Varaždina.

Testiranja je uspješno završilo devetero vozača, a gradonačelnik Goran Habuš priznanja je uručio Željku Šanteku, Josipu Šimeku, Tanji Žemljić, Dejanu Novoselcu, Stanku Slunjskom, Davoru Rešetaru te Kristijanu Detiću.

Gradonačelnik je iskoristio priliku da pozove i ostale vozače auto taksija da pristupe edukaciji i polože ispit te na taj način educiraju sebe ali i podignu razinu usluge krajnjim korisnicima.

Podjeli priznanja prisustvovali su i Mario Sambolec, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i urbanizam, Sandra Malenica, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta te Branimir Šurbek, predsjednik Društva turističkih vodiča i pratitelja Grada Varaždina.