Počinju prijave za 1.000 mjesta na besplatnome obrazovnom programu za mlade nezaposlene osobe

Varaždinske vijesti | 19.2.2018. u 18:24h | Objavljeno u Aktualno

Nezaposlene osobe u dobi od 18 do 30 godina koje ne sudjeluju u programima osposobljavanja od danas se mogu prijaviti na besplatni obrazovni program "Coca-Colina podrška mladima" koji će im pružiti mogućnost stjecanja znanja i vještina za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada u cilju smanjenja visoke nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj.

Riječ je o trodnevnim radionicama koje će se za tisuću odabranih polaznika održati u dvanaest hrvatskih gradova – Bjelovaru, Dubrovniku, Kninu, Osijeku, Puli, Rijeci, Slavonskome Brodu, Splitu, Varaždinu, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

- Nakon iznimno uspješne prve godine provedbe programa i odličnih povratnih reakcija polaznika prvoga naraštaja ove godine u projekt želimo uključiti čak tisuću mladih i obuhvatiti dvanaest hrvatskih gradova diljem Hrvatske. Uključivanjem što većega broja polaznika želimo nastaviti doprinositi rješavanju jednoga od najvećih društvenih problema, visoke nezaposlenosti mladih i doprinijeti njihovu ostanku i pronalasku posla u Hrvatskoj. Ovaj projekt stoga prikazuje našu predanost zajednici, sudjelovanje u pronalasku odgovora na važna društvena pitanja te želju da budemo aktivnim sudionikom u rješavanju problema i razvoju hrvatskoga društva - izjavila je Ruža Tomić Fontana, glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Prijave za program trajat će do popunjenja ograničenoga broja mjesta po gradovima održavanja, a svi se zainteresirani na program mogu prijaviti popunjavanjem obrasca koji je dostupan na mrežnoj stranici https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/, na kojoj se nalazi i raspored održavanja radionica u svih dvanaest gradova. Prva radionica održat će se u Zagrebu 21. ožujka, a posljednja u istome gradu 7. prosinca.

Označeno u