Lansiran novi portal za poduzetnike

Varaždinske vijesti | 3.10.2018. u 18:37h | Objavljeno u Aktualno

U Varaždinu je danas predstavljen novi portal za poduzetnike www.mentorica.biz.

Nositelj projekta je tvrtka Androlić konzalting koja upravo ovih dana obilježava četiri godine od svog osnutka.Tvrtku je pokrenula Kristina Androlić nakon dugogodišnjeg rada u privrednom sektoru. Tvrtka se bavi pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova, izradom poslovnih planova i investicijskih studija, a klijenti su prvenstveno mikro i mala poduzeća kojima koji traže poticaje za svoje razvojne projekte.

Portal mentorica.biz pruža odgovore na brojna pitanja koja muče poduzetnike. Savjetnički tim sastavljen je od stručnjaka iz različitih područja koji u relativnom kratkom roku pripremaju odgovore (cca 48 sati). To su Dijana Vidović Obadić (računovodstvo) Suzana Ptiček (pravo), Marko Oskoruš (EU natječaji i Pozivi), Kristina Ercegović (poduzetništvo, promocija i prodaje), Andrijana Rožman (javna nabava) i Kristina Androlić (priprema i provedba EU projekata). Baza je potpuno besplatna za pretraživanje, a portal već sad obiluje brojnim tekstovima i informacijama korisnima na poduzetničkom putu.

Portal je namijenjen prvenstveno mikro, malim i srednjim poduzetnicima s ciljem podrške njihovom poslovanju te osobama koje razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Projekt „Mentorica.biz – portal za poduzetnike“ referentne oznake KK.03.2.1.06.0033 je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. temeljem Poziva „E impuls 2016.” Provedba projekta traje od 10.10.2017. do 10.10.2018. Ukupna vrijednost projekta 71.500,00 HRK, od čega se 56.000,00 HRK odnosi na financiranje iz EU bespovratnih sredstava ili 78,32%, a 15.500,00 HRK tvrtka financira iz vlastitih sredstava.

Ovim projektom tvrtka Androlić konzalting širi svoje poslovanje te daje doprinos razvoju poduzetništva u Hrvatskoj. 

Označeno u