Konferencija u Međimurju "Upravljanje znanjem u poljoprivredi"

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.1.2017. u 11:23h | Objavljeno u Aktualno

U Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne) održati će se druga po redu poljoprivredna konferencija u Međimurju "Upravljanje znanjem u poljoprivredi" u organizaciji Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA, 25. siječnja u 9 sati.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA prepoznala je značaj i važnost ovakvih susreta kao jedan od načina prijenosa znanja i primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru. Na taj način, REDEA potiče stvaranje kvalitetnije suradnje institucija s poljoprivrednim gospodarstvima kojima se treba osigurati podrška potrebna za unaprjeđenje proizvodnih procesa i ukupnog poslovanja.

Potaknuti velikim interesom te pozitivnim povratnim informacijama sudionika prošlogodišnje konferencije, REDEA je pristupila organizaciji druge poljoprivredne konferencije koja će, jednako kao i prošle godine, predstavljati mjesto susreta međimurskih poljoprivrednih proizvođača i subjekata iz prehrambeno - prerađivačke industrije, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivredom temeljenoj na znanju.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno se prijaviti na jedan od sljedećih načina: putem on-line obrasca koji se nalazi na službenim stranicama REDEA-e, telefonom 040 395 586 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i to najkasnije do ponedjeljka, 23. siječnja.

Označeno u