I TOGA IMA Dejan Levačić izrađuje parfeme od koprive, tartufa, meda pa čak i piljevine!

Napisao/la: -

Kopriva, tartufi, maslina, aronija, katruže, konjak, med, vanilije, piljevina, indijska konoplja...

Sve su to glavni sastojci parfema Dejana Levačića, Čakovčanin koji se bavi proizvodnjom personaliziranih parfema, i to ne samo za osobe, nego i gradove, manifestacije i druga događanja.

Rado je podijelio s nama kako je došao do ove poslovne ideje, ali i više od toga.

Teško bi se Dejan danas bavio parfemima da njegova majka nije radila kao kemijski tehničar u Plivi, gdje je bila zadužena za segment kozmetike. Zbog toga je od najranijih dana bio povezan s kozmetikom, ali je s izradom parfema započeo tek 2007. godine, i to više hobistički.

- Doma smo imali ruže pa sam počeo skupljati latice i kišnicu i onda sam pokušao raditi parfeme na stari način. No, to nije ličilo ni na što. Nakon toga sam po- čeo čitati, istraživati... Na početku je bilo raznih kemijanja, svi su svašta isprobavali, dobivali i osipe. Mnogi su mi se smijali. No, prije tri godine se napokon ne- što pokrenulo kada sam napravio prvu paletu za stranku ORaH i s time sam profesionalno izašao u javnost...

Cijelu priču o jedinstvenim parfemima čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.