FOTO Kandidati HDZ-a za Europski parlament u posjetu tvrtki "Ducati komponenti" u Ludbregu Foto: HDZ

FOTO Kandidati HDZ-a za Europski parlament u posjetu tvrtki "Ducati komponenti" u Ludbregu

VV | 29.4.2019. u 16:40h | Objavljeno u Aktualno

Kandidati HDZ-a za izbore za Europski parlament Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić danas su u sklopu posjete Varaždinskoj županiji bili u tvrtki „Ducati komponenti“ u Ludbregu.
Bili su i u ludbreškoj mljekari „Antun Bohnec“. Prije toga u Visokom su razgledali Belinu lipu, dok su u Podrutama odali počast poginulim EU promatračima (Podrute, Novi Marof), nakon čega su se družili s građanima Novog Marofa. Posjetili su i Ljubešćicu, gdje su obišli poduzetničku zonu, a zatim se uputili u Varaždinske Toplice gdje su obišli hotel u izgradnji tvrtke „Bernarda nova“.
U popodnevnim satima kandidati HDZ-a za izbore za Europski parlament boravili su u Svetom Đurđu i Martijancu, nakon čega stižu u poduzetničku zonu u Trnovcu Bartolovečkom. Kandidati će potom razgledati Studentski dom u Varaždin, gdje će se družiti s nositeljima lista za izbore u Vijećima mjesnih odbora. Svoju posjetu završavaju u 18.30 sati sjednicom Županijskog odbora Varaždinske županije u Jalžabetu.

Označeno u
Galerija slika