5. Gospodarski sajam Varaždin 2019. na Kapucinskom trgu 31. svibnja i 1. lipnja Foto: Gospodarski sajam Varaždin 2018.

5. Gospodarski sajam Varaždin 2019. na Kapucinskom trgu 31. svibnja i 1. lipnja

Varaždinske vijesti | 22.5.2019. u 09:57h | Objavljeno u Aktualno

Ovogodišnji peti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 31.svibnja i 1.lipnja na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje.

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-i,vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radiosti, inovatori i auto kuće s područja Sjeverozapadne Hrvatske. Na sajam ćemo pozvati završne razrede srednjih škola u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, tako da će to biti prilika za tvrkte koje trebaju radnike. GSV 2019 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje. Službeno otvorenje GSV-a 2019 predviđeno je za petak 31. svibnja u 12 sati. Na petom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin - marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje više od 100 izlagača.

U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 31. svibnja i 01. lipnja nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca –CTK Varaždin, Limene glazbe, Klape, Ženske vokalne skupine i mnogi drugi. Glavni partner GSV-a 2019. je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj Grad Varaždin. Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Hrvatska gospodarska komora, HGK - Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, TZ Grada Varaždina i TZ Varaždinske županije.

Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2019. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan!

Označeno u