Plesači iz Plesnog kluba "PLAN B" sjajni na natjecanjima u Križevcima i Samoboru Foto: Plesni klub

Plesači iz Plesnog kluba "PLAN B" sjajni na natjecanjima u Križevcima i Samoboru

VV | 15.4.2023. u 16:55h | Objavljeno u Društvo

Plesači varaždinskog Plesnog kluba "PLAN B” ponovno su ostvarili zavidne rezultate na natjecanjima održanim u Samoboru i Križevcima.

Na Samo Dance Fest-u u Samoboru ostvarili su dva prva i dva druga mjesta u disciplinama: open, acro i contemporary i kategorijama djeca i kadeti, dok su na natjecanju Križevci Dance Cup, osvojili treće mjesto u disciplini jazz dance i kategoriji djeca.

Neke od plesnih koreografija su izvedene premijerno, a izradile su ih trenerice: Mia Vidaković, Ramona Kramarić i Martina Palošika Čonda, dok je solo koreografiju u disciplini open solo junior osmislila sama polaznica, Tessa Rusman, s kojom je nastupila u Križevcima. Rezultat njezinog nastupa se još čeka do kraja vikenda.

- Ponosni smo na sve naše plesače koji su se lijepo potrudili i ostvarili dobre rezultate. Budući da su neke koreografije izvedene premijerno; zadovoljni smo! Led je probijen! U svemu tome što radimo, zadovoljstvo djece je na prvome mjestu. Tako dugo dok oni uživaju u tome, rezultati će postepeno doći, a nisu primarni i jedini cilj našeg rada - komentirala je trenerica Ramona Kramarić.

Plesni klub "PLAN B" bavi se umjetničkim plesnim disciplinama (balet, jazz dance, suvremeni i moderni ples, acro i show dance). U tjednu koji je pred nama, od 17. do 21. travnja, bit će upisi za djecu uzrasta od 3 do 10 godina, svi zainteresirani mogu se javiti trenerici Ramoni na broj telefona 099/758-6690 ili direktno doći na prvi besplatni trening prema rasporedu, u malu dvoranu II. OŠ Varaždin. Raspored treninga se nalazi na Facebook stranici kluba pod Plesni klub "PLAN B”.

Galerija slika