Ne propustite susret u Maderi uz "Epske priče" s Kristijanom Petrovićem Foto: Ilustracija

Ne propustite susret u Maderi uz "Epske priče" s Kristijanom Petrovićem

VV | 28.6.2023. u 10:50h | Objavljeno u Društvo

Ovog petka, 30. lipnja u Caffe baru Madera u Zagrebačkoj ulici 42 održat će se predstavljanje edicije "Epske priče".

- Provedite večer uz pregršt informacija vezanih uz velike svjetske mitologije, doznajte što se sve krije u do sad objavljenim knjigama te doznajte što vas u doglednoj budućnosti još očekuje u, naslovima sve bogatijoj ediciji - pozivaju organizatori.

Naime, nakladnik Stanek prošle je godine u suradnji s Kristijanom Petrovićem te prevoditeljem Nebojšom Buđanovcem pokrenuo ediciju knjiga "Epske priče". Riječ je o ediciji u sklopu koje su dosad objavljene dvije knjige, a koje se bave svjetski poznatim mitologijama. O ediciji će govoriti nakladnik Josip Stanek, prevoditelj Nebojša Buđanovac i urednik edicije Kristijan Petrović.

- Odmah po izdavanju knjiga Keltski i Nordijski mitovi i pripovijetke, povratne su informacije sve većeg broja čitatelja bile i više nego pozitivne stoga se sama edicija nastavlja s još nekoliko naslova - ističu organizatori i pozivaju sve na susret u petak u 20.30 sati, uz napomenu kako je ulaz za posjetitelje besplatan, uz rezervaciju stolova u Inbox Caffe bara Madera.