Krađe i provale u Varaždinu, Ivancu i Cestici

vv | 2.5.2024. u 15:00h | Objavljeno u Crna kronika

U utorak, 30. travnja, nepoznata ženska osoba je iz jedne trgovine u sklopu trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu, otuđila razne odjevne predmete. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 30. travnja, nepoznati je počinitelj iz dvorišta kuće u Cestici, otuđio bicikl u vlasništvu 71-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U utorak, 30. travnja, na parkiralištu u ulici Đure Arnolda u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 55-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 30. travnja, u ulici Eugena Kumičića u Ivancu, nepoznati je počinitelj otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 30. travnja do 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u frižider za napitke u sklopu kioska u ulici Braće Radić u Varaždinu te otuđio razna alkoholna i bezalkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.