DAN SIGURNIJEG INTERNETA "Koliko je tanka granica između zabave i opasnosti?" Foto: OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice/Martina Kos–Grabar

DAN SIGURNIJEG INTERNETA "Koliko je tanka granica između zabave i opasnosti?"

VV | 11.2.2024. u 09:30h | Objavljeno u Društvo

U OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice obilježen je Dan sigurnijeg interneta radionicama.

- Ciljevi svih provedenih radionica bili su usmjereni na rizična ponašanja na internetu. Učenici nižih razreda bili su uključeni u istraživački rad vezan uz temu opasnosti na internetu. Izrađivali su edukativne materijale i odradili debatu na temelju sadržaja prikupljenih s mrežnih stranica Red button, Netica.hr i Udruga Suradnici u učenju, pri čemu se Oliver Krainc, učenik 2. b razreda istaknuo u izradi plakata. Učenici sedmih razreda proveli su radionicu "Koliko je tanka granica između zabave i opasnosti?".

U suradnji sa stručnom službom škole izrađen je edukativan materijal vezan uz temu sigurnosti na internetu, a dostupan je na internet stranici topličke škole.

Aktivnosti u sklopu Dan sigurnijeg interneta održane su pod vodstvom Martina Kos–Grabar, učiteljica Informatike, a u radionicama su sudjelovale Martina Kuček, učiteljica Informatike, Barica Dvekar Bešenić, defektologija i socijalna pedagoginja te Hermina Šinjori, pedagodinja.

Galerija slika