Žena (68) u Hrašćici u kući zatekla lopova, a ovaj ju na smrt pretukao

| 18.12.2017. u 09:00h | Objavljeno u Crna kronika

Nedavnom nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Varaždinu, B. O. (40) iz Varaždina osuđen je na pet godina i šest mjeseci zatvora zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i krađe.

Odnosno, B.O. je proglašen krivim jer je 15. ožujka prošle godine u Hrašćici, nakon što ga je u spavaćoj sobi u krađi zatekla J.C. (68), više je puta snažno odgurnuo i udario u predjelu prsnog koša pri čemu joj je nanio teške tjelesne ozljede, te je proglašen krivim jer je neposredno prije, osim u spomenutu kuću u Hrašćici, ušao i u otključanu kuću u Petrijancu.

Iz spavaće sobe uzeo je novčanik u kojem se nalazilo 130 eura, dok iz kuće u Hrašćici ništa nije uzeo budući da ga je zatekla vlasnica J.C. Ona je inače nakon nekoliko dana uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda preminula u varaždinskoj bolnici.

Za nanošenje teške tjelesne ozljede B. O. je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci, a za krađe na dvije godine i šest mjeseci, odnosno na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i šest mjeseci.

Označeno u