Završje Podbelsko: Pijani mladić sletio s ceste, ozlijeđen suputnik (21)

M.P./Varaždinske vijesti | 14.11.2016. u 12:01h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno deset prometnih nesreća od čega tri s ozlijeđenim osobama, a sedam s materijalnom štetom.

U nesreći u subotu, 12. studenog, oko 0.05 sati u Selskoj ulici u Seljancu ozlijeđen je 66-godišnjak. Vozeći se županijskom cestom između Margečana i Seljanca, zbog neprilagođene je brzine prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja sletio u desno u cestovni jarak. Pomoć mu je pružena u OB Varaždin.

Jučer, 13. studenog, oko 17 sati u Čretu ozlijeđena je 45-godišnjakinja. Nesreću je skrivio 42-godišnjak koji se s 1,78 promila alkohola u krvi vozio iz Lepoglave prema Ivancu. Naime, u jednom je trenutku vozilom prešao na suprotni prometni trak i pritom udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 45-godišnjakinja. Ozljede joj zasad nisu okvalificirane.

Noćas oko 1 sat na županijskoj cesti u Završju Podbelskom ozlijeđen je pak 21-godišnjak.

- Dvadesetogodišnjak je s 1,20 promila alkohola vozio iz smjera Beletinca prema Ivancu te je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor i vozilom sletio van ceste u desno. Potom je prednjim dijelom vozila udario u betonski ulaz kuće te se vozilo nakon rotacije zaustavilo dijelom na bankini i cestovnom jarku, a dijelom na kolniku - izvijestili su iz policije.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 21-godišnji putnik iz vozila. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Označeno u