Varaždin: Prijeteći puškom opljačkao benzinsku u Gospodarskoj ulici Foto: ilustracija

Varaždin: Prijeteći puškom opljačkao benzinsku u Gospodarskoj ulici

I.D./Varaždinske vijesti | 7.11.2016. u 12:41h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 5. studenog oko 3.10 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu na benzinskoj postaji, nepoznati je maskirani počinitelj prijeteći puškom počinio razbojništvo nad dvije djelatnice starosti 51 i 27 godina i otuđio novac.

Prema izvješću varaždinske policije, materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici intenzivno poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policija je također izvijestila o tome da su policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 20 godina, za kojeg se sumnja da je u subotu 5. studenog u Zagorskoj ulici u Varaždinu provalio u trgovinu. Iz trgovine je otuđio različita alkoholna pića, te je zatečen po policijskim službenicima i priveden u policijsku postaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to  u Donjem Vratnu, Vinici, Babincu i Trnovcu, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu, viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje, te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u