Ukradeni traktorski priključci i betonski stupovi, ali i novac i vino Foto: VV arhiva / ilustracija

Ukradeni traktorski priključci i betonski stupovi, ali i novac i vino

I.D./Varaždinske vijesti | 25.7.2017. u 07:00h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Tako je u razdoblju od 1. do 14. srpnja nepoznati počinitelj s parcele i iz građevinskog objekta u Radešiću, u vlasništvu 30-godišnjakinje, otuđio roto branu, traktorski priključak za bušenje rupa, betonske stupove, više komada bala pletene žice i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 22. srpnja od 10 do 12.30 sati u Makojišću Donjem, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 68-godišnjaka te otuđio novac i vino. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Protiv nepoznatog će sse počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Svetom Iliji, Svetom Đurđu, Ivanečkoj Željeznici i Varaždinu, a riječ je o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, te naročito drsko i nepristojno ponašanje.

Označeno u