U Oštricama "posudio" automobil pa ga ostavio u šumi u Kelemenu

M.P./Varaždinske vijesti | 2.5.2017. u 22:07h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 21. do 28. travnja nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 73-godišnjakinje u Međimurskoj ulici u Varaždinu te iz nje ukrao ručni sat. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna.

Od 27. do 28. travnja nepoznati je počinitelj na predjelu "Kazinščak" u Martijancu provalio u metalni kontejner 55-godišnjakinje. Iz kontejnera je ukrao kanistar s benzinom i metalni tanjur za kotlovinu. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Tijekom noći s 28. na 29. travnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije poduzeća u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, iz kojih je ukrao novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U subotu, 29. travnja, nepoznati je počinitelj u Ulici Braće Radić u Slanju provalio u obiteljsku kuću 64-godišnjakinje te iz nje ukrao novčanik s dokumentima i novcem te nekoliko staklenih čaša. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Tijekom noći s 29. na 30. travnja, nepoznati je počinitelj u Ulici Halić na Varaždin Bregu provalio u vikendicu 68-godišnjaka i ukrao više boca alkoholnog pića i prijenosno računalo. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Od 30. travnja do 1. svibnja u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 65-godišnjaka iz koje je ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

U poslijepodnevnim satima u subotu, 29. travnja, nepoznati je počinitelj ušao u nezaključani automobil 58-godišnjaka parkiran na nogostupu u Oštricama i odvezao ga u nepoznatom pravcu. No, mještanin je jučer u Kelemenu uočio napušten automobil u šumi uz cestu te je automobil nakon očevida policija vratila vlasniku. Usto, policajci su podnijeli kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja za kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ te nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u