U nesreći u Trakošćanu u subotu ozlijeđena sedmogodišnjakinja

M.P./Varaždinske vijesti | 3.9.2018. u 10:01h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća od čega dvije s ozlijeđenim osobama i 11 s materijalnom štetom.

U nesreći u subotu, 1. rujna, oko 16.10 sati u Trakošćanu je ozlijeđena sedmogodišnjakinja. Iz policije navode kako je 31-godišnja državljanka Austrije autom vozila u smjeru Cvetlina te je ulaskom u oštri desni zavoj, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad upravljačem i sletjela u desno na mekani teren. Pritom je prednjim dijelom vozila naletjela na zemljani nasip, pri čemu se vozilo zanijelo te je ponovno odbačeno na kolnik. U prometnoj je nesreći lakše ozlijeđena 7-godišnja putnica iz vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Dvadesetšestogodišnja vozačica ozlijeđena je pak u nesreći jučer u Donjoj Voći.

- Vozila je autom u smjeru Donjeg Ladanja te je, po izlasku iz desnog oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor i sletjela u lijevi cestovni jarak. Vozilo se pritom okrenulo i stražnjim desnim dijelom udarilo u stablo. Ozlijeđena je vozačica nakon prometne nesreće sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno - izvijestili su iz policije.

Označeno u