U nesrećama u Poljancu i Varaždinu ozlijeđene dvije osobe

M.P./Varaždinske vijesti | 14.9.2016. u 10:11h | Objavljeno u Crna kronika

Jedna je osoba ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 12.50 sati na raskrižju Varaždinske i Kalničke ulice u Poljancu.

Nesreću je skrivio 45-godišnjak koji, vozeći se Varaždinskom ulicom u smjeru Varaždina, dolaskom do raskrižja brzinu nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku. Stoga se automobil nije mogao zaustaviti pri nailasku na vozilo kojim je upravljao 61-godišnjak, a koji se kretao u istom smjeru te je bio zaustavljen na obilježenom pješačkom prijelazu kako bi propustio pješaka. Od udara 61-godišnji vozač je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U nesreći na raskrižju Zagrebačke ulice i Ulice Frana Supila u Varaždinu sinoć oko 23.20 sati ozlijeđena je 27-godišnjakinja.

- Mladić starosti 19 godina upravljao je osobnim vozilom središnjom prometnom trakom Ulice Frana Supila iz smjera Ulice Vilka Novaka u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do semaforizirnaog raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, gdje je semaforski uređaj bio u fazi „trepćuće žuto“ vozilom je ušao u raskrižje na znak obavezno zaustavljanje, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je Zagrebačkom ulicom koja je cesta s prednošću prolaska iz smjera centra u smjeru Turčina upravljala 27-godišnjakinja. U tom trenutku je došlo do udara vozila, a vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane - izvijestili su iz policije.

Označeno u