U Možđencu nestali akumulatori i kompresori, a u Varaždinu prijenosno računalo Foto: ilustracija / Pixabay

U Možđencu nestali akumulatori i kompresori, a u Varaždinu prijenosno računalo

I.D./Varaždinske vijesti | 25.10.2018. u 19:48h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću varaždinske policije, u razdoblju od 13. do 24. listopada nepoznati je počinitelj u Možđencu provalio u ograđeni prostor jednog poduzeća gdje je iz teretnih vozila i radnih strojeva otuđio dvadesetak komada akumulatora i više komada kompresora, dva elektro motora i više metara električne instalacije. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 29-godišnjaka, koji je prijavio da mu je nepoznati počinitelj 18. listopada u vremenu od 22 do 23 sati u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu otuđio ruksak s prijenosnim računalom i pripadajućim slušalicama i kablovima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira, i to u Varaždinu.

Označeno u