Tijekom vikenda 11 nesreća, u Varaždinu ozlijeđena 78-godišnja pješakinja Foto: VV arhiva / ilustracija

Tijekom vikenda 11 nesreća, u Varaždinu ozlijeđena 78-godišnja pješakinja

I.D./Varaždinske vijesti | 4.3.2019. u 17:14h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se u subotu 2. ožujka oko 12.30 sati u Varaždinu, na raskrižju Koprivničke i Ulice Ruđera Boškovića.

Prema policijskom izvješću, muškarac starosti 79 godina upravljao je osobnim vozilom desnom prometnom trakom Ulice Ruđera Boškovića iz smjera Ludbreške ulice. Dolaskom do raskrižja s Koprivničkom ulicom, započeo je skretanje ulijevo na znak zelenog svjetla na semaforu, ali prethodno nije propustio 78-godišnju pješakinju koja je gurajući bicikl prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Zbog toga je prednjom lijevom stranom vozila udario u lijevu bočnu stranu pješakinje koja je pala na kolnik. Nakon prometne nesreće su oba sudionika napustila mjesto prometne nesreće, a da nisu obavijestili policiju. Pješakinja je naknadno sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u