Tijekom proteklog vikenda 13 prometnih nesreća, u Varaždinu ozlijeđena djevojčica (11)

D.P. | 8.1.2018. u 10:14h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća i  to  4 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 9 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U petak oko 10.15 sati u Koškovcu, na državnoj cesti D-35, muškarac starosti 73 godine uključivao se u promet s parkirališta trgovine, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz smjera Grede u smjeru Ivanca upravljao 30-godišnjak.

Pritom je došlo do udara prednje strane vozila 30-godišnjaka u lijevu bočnu stranu vozila 73-godišnjaka. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te 65-godišnja putnica iz vozila  73-godišnjaka. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 20.35 sati u Preloškoj ulici u Svetom Đurđu, ozlijeđen je 41-godišnjak.

On je vozio iz smjera Ludbrega u smjeru Hrženice te je u jednom trenutku vozilom sišao u cestovni jarak s desne strane kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotun oko 10 sati u Maruševcu. Žena starosti 57 godina vozila je iz smjera Kapelca u smjeru Cerja Nebojse. U jednom je trenutku započela skretanje ulijevo, a da prethodno nije propustila sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera, zbog čega je u prednji desni dio njezinog vozila, prednjim dijelom naletio bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljala 69-godišnjakinja, zadržavajući smjer kretanja ravno. U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica bicikla te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jučer u 16.30 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 11-godišnja djevojčica. Muškarac starosti 40 godina upravljao je osobnim vozilom Preradovićevom ulicom iz smjera ulice Augusta Cesarca. Dolaskom do raskrižja navedene ulice s ulicama Kralja Petra Krešimira IV. i Pavlinske, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja.

Tom je prilikom u desni bočni dio njegovog vozila naletjelo osobno vozilo kojim je ulicom Kralja Petra Krešimira IV upravljao 42-godišnjak, koji je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 11-godišnja putnica iz vozila 42-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Označeno u