Suzana Vugrinec sve se teže nosila s pritiskom na radnom mjestu, je li to uzrok tragedije?

| 29.5.2017. u 13:45h | Objavljeno u Crna kronika

Je li nestanak, a naposljetku i tragičan kraj potrage za 49-godišnjom policijskom službenicom za maloljetničku delikvenciju Suzanom Vugrinec povezan s nemogućnošću nošenja s pritiskom na radnom mjestu u PU varaždinskoj?

Premda su njeni bliski kolege i suradnici na tu mogućnost ukazivali još od njenog nestanka u nedjelju, 21. svibnja, to bi se moglo iščitati i iz odgovora koji smo primili iz Policijske uprave varaždinske gdje je Vugrinec, inače diplomirana socijalna radnica, bila zaposlena od rujna 1995. godine.

- S policijskom je službenicom nedavno razgovarano u smislu promjene radnog mjesta u budućnosti, jer je izrazila želju za promjenom, tako da bi se javila na interni natječaj u predstojećem razdoblju, što je svakako bilo planirano - odgovorili su nam iz PU varaždinske.

Vugrinec je prvo radno mjesto u policiji bilo na poslovima skrbi u kadrovskoj službi, a od ožujka 2004. godine radila je na poslovima policijskog službenika za maloljetničku delikvenciju u Službi kriminalističke policije...

Cijeli tekst pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti

Označeno u