Kozarčeva ulica Foto: Google maps

Susjeda iz pakla, palila papire na balkonu i vrijeđala susjeda

Varaždinske vijesti | 6.2.2019. u 14:22h | Objavljeno u Crna kronika

- Odjebi idiote, kretenu, narkomanu! - vrijeđala je s balkona svog stana N. R. iz Varaždina, 25. listopada, prošle godine Z. V., koji joj je prigovorio zašto pali papir na balkonu, čime je narušavala javni red i mir te je kažnjena sa 780 kuna.

Okrivljenica je navela da se ne smatra krivom, budući da tog dana nije bila u svom stanu u ulici Josipa Kozarca, nije je palila papir na balkonu, a niti je došla u kontakt sa susjedom. Potonji je pak rekao da je, vidjevši kako pali papire, pozvao policiju koja je uzela njegovu izjavu, dok okrivljena nije otvarala vrata, već je samo nešto vikala.

U trenutku kada je stajao pored ulaza s policajcima, okrivljena je izašla na balkon i počela vikati „Konj! Odjebi! Idiote, kretenu, narkomanu, pedofil!“. Govorila je da je njegova majka kurva, da joj je otjerao nekakve stanare i da je socijalnu slučaj.

Nakon što su djelatnici policije otišli, vratio se u stan i opet vidio kako susjeda pali papire, što je prijavio policiji. Tom prilikom vidio je kako psa šeće D. C., koji je potvrdio kako je okrivljena palila papire na balkonu. Rekla mu je da je on „pomoćnik velikog meštra“, a njemu nije bilo jasno što ona time želi reći.

Nakon toga je otišao kući, a za kratko vrijeme su došli policijski službenici k njemu u stan gdje im je dao izjavu u vezi s tim događajem. Napomenuo je da je u više navrata vidio kako okrivljena pali vatru na svom balkonu. Zbog toga je puno puta bila pozvana policija pa čak i vatrogasci s obzirom da ona ne pali samo papir, već i plastiku i druge različite stvari.