Slagala stvari na bicikl, a lopov joj ukrao torbicu

M.P./Varaždinske vijesti | 15.5.2017. u 19:30h | Objavljeno u Crna kronika

Ispred trgovine u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u petak oko 16.40 sati nepoznati je počinitelj ukrao torbicu s mobitelom, novčanikom, osobnim dokumentima i drugim predmetima.

- Iskoristio je zauzetost 54-godišnjakinje slaganjem stvari na bicikl i pritom joj ukrao torbicu ostavljenu pokraj bicikla. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. Naknadno je od strane građanina pronađena odbačena torbica s dijelom ukradeni predmeta - izvijestili su iz policije.

Tijekom noći s 12. na 13. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u alatnicu u dvorištu vikendice u Škriljevcu 64-godišnjaka te ukrao motornu kosilicu i ubodnu pilu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

U Zagrebačkoj ulici u Križancu jučer od 11 do 14 sati nepoznati je počinitelj provalio u kuću 75-godišnjakinje. Pritom je ukrao novac i razni zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 15.000 kuna.

Označeno u