Sklopio ugovor s teleoperaterom na ime 61-godišnjaka i oštetio ga za 4.500 kuna Foto: ilustracija

Sklopio ugovor s teleoperaterom na ime 61-godišnjaka i oštetio ga za 4.500 kuna

I.D./Varaždinske vijesti | 6.4.2017. u 21:27h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, od 28. ožujka do 5. travnja u Vukovićevoj ulici u Kaštelancu, nepoznati je počinitelj iz neograđenog dvorišta otuđio vezni lim s hladnjakom jednog vozila i više komada rabljenih akumulatora vlasništvo 34-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 5. travnja, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof pretražili su temeljem naloga Županijskog suda stan, osobno vozilo i druge prostorije u Možđencu, koje koristi 55-godišnjak. Prilikom pretrage je pronađeno 500.4 grama sadržaja smeđe biljke nalik na rezani duhan. Policijski službenici protiv 55-godišnjaka podnijet će Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 61-godišnjaka da je nepoznati počinitelj sklopio pretplatnički ugovor s jednim telekomunikacijskim operaterom, iskoristivši njegove osobne podatke. S tako sklopljenim ugovorom koristio se telekomunikacijskim uslugama u vrijednosti od oko 4.500 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu.

Označeno u