S parkirališta ukraden automobil, iz kamiona ukrali gorivo, a u školi nestao novčanik Foto: ilustracija

S parkirališta ukraden automobil, iz kamiona ukrali gorivo, a u školi nestao novčanik

I.D./Varaždinske vijesti | 26.9.2018. u 16:26h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom noći s 24. na 25. rujna na parkiralištu u Koprivničkoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj neovlašteno oduzeo otključano motorno vozilo marke Mazda 323 kojom se koristi 27-godišnjakinja. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska vozila i počinitelja ovog kaznenog djela.

Iste je noći u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu, na ograđenom skladišnom prostoru, nepoznati počinitelj provalio u više rezervoara teretnih vozila vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu iz kojih je otuđio gorivo. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 25. rujna u prijepodnevnim satima u Hallerovoj ulici u Varaždinu u učionici jedne srednje škole nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 15-godišnjaka te mu je iz torbe otuđio jedan novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u