Ptiček isprikom izbjegao sankcije za uvrede, hoće li i Puclin?

vv | 16.1.2019. u 22:27h | Objavljeno u Crna kronika

Iako i dalje ostaju nekažnjene brojne uvrede na društvenim mrežama, koje su postale mjesta ne samo međusobnog povezivanja, nego i vrijeđanja te omalovažavanja, ipak ih sve završava na sudu ili su na dobrom putu. Nakon što se bivši direktor Parkova Miljenko Ptiček ispričao nekolicini svojih bivših radnika zbog svog uvredljivog pisanja na društvenim mrežama tijekom pripremnog ročišta i tako se izmaknuo“ruci pravde“, pitanje je hoće li to poći za rukom glazbeniku Vinku Puclinu.

Puclinu se, naime,  javio punomoćnik Jelene Toth, direktorice Turističkog ureda TZ grada Varaždina, ukazujući da granicu „konstruktivne i argumentirane kritike“ prelaze njegovi FB komentari na račun njegove klijentice, vjerojatno potaknuti nezadovoljstvom zbog toga što sastav VIS Milicija ne nastupa na manifestacijama,  koje se priređuje u Varaždinu, poput Špancirfesta ili Adventa u Varaždinu.  

Primjerice, ukazujući da je sastav VIS Milicija nastupio na adventu u Mariboru,  a ne može u Varaždinu gdje dva termina dobivaju članovi „polubanda glasnogovornika“, koji,  „nažalost,  moraju otkazati jer jedan od članova svira na svadbi“, što se „dogodilo i na špancirfestu“ - Puclin je prozvao direktoricu Turističkog ureda, ali neprimjerenim riječima. Prvi put 3. prosinca prošle godine, a to je ponovio još dva puta. Šteta, budući da je na istom mjestu pokazao kako zna prenijeti svoju poruku i na drugi, primjereniji način.

puclin3.JPG