Provalnici aktivni u Varaždinu, Karlovcu Ludbreškom i Cerju Nebojse Foto: ilustracija

Provalnici aktivni u Varaždinu, Karlovcu Ludbreškom i Cerju Nebojse

I.D./Varaždinske vijesti | 28.7.2017. u 16:37h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 23. do 27. srpnja u Ulici Juraja Križanića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u dvije kuće na istom dvorištu, vlasništvo žena u dobi od 60 i 87 godina. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 26. do 27. srpnja u Karlovcu Ludbreškom, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba i otuđio novac, prijenosno računalo i muzičke kutije. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

U srijedu, 26. srpnja od 16 do 23 sati u Cerju Nebojse, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio iznos od nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog će se počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Žigrovcu.

Označeno u