Provalnici aktivni u Seketinu, na ludbreškom i novomarofskom području Foto: ilustracija

Provalnici aktivni u Seketinu, na ludbreškom i novomarofskom području

I.D./Varaždinske vijesti | 2.2.2018. u 12:08h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o nekoliko provala koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Jučer, 1. veljače u jutarnjim satima u Ulici Matije Gupca u Seketinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 66-godišnjaka. Iz kuće je otuđio zlatni nakit i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. veljače u Ulici Matije Gupca u Sigetecu Ludbreškom, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 71-godišnjaka. U kući je porazbacao stvari, a otuđene stvari i visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 44 godine. Naime, sumnja se da je 27. prosinca i 9. siječnja ulazio u nezaključane kuće u mjestima Podvorec, Butkovec i Možđenec iz kojih je pokušao otuđiti stvari, ali pri tome nije uspio jer su ga zatekli vlasnici kuća. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog su policijski službenici podnijeli kaznene prijave za kaznena djela krađa u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u