Provale u vozila u Novom Marofu, u Varaždinu u trgovini okradena 49-godišnjakinja Foto: ilustracija

Provale u vozila u Novom Marofu, u Varaždinu u trgovini okradena 49-godišnjakinja

Varaždinske vijesti | 2.5.2019. u 18:55h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policija je izvijestila o krađama koje su se dogodile proteklih dana, pri čemu se u dva slučaja radi o provalama u vozila u Novom Marofu.

Od 29. do 30. travnja na parkiralištu u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u parkirano kombi vozilo u vlasništvu 36-godišnjaka te otuđio akumulatorsku udarnu bušilicu, elektronsku bušilicu čekić i drugi alat. Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna.

Tijekom noći s 29. na 30. travnja u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj iz parkiranog nezaključanog kombi vozila, otuđio bušilicu i motornu pilu u vlasništvu 51-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

U srijedu, 1. svibnja oko 9.50 sati u trgovini u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 49-godišnjakinju. Iskoristio je kraću nepažnju oštećene te iz košarice za kupovinu otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete iznosi preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u