Prometne nesreće u Varaždinu: U ulici Otona Župančića ozlijeđena četveromjesečna beba Foto: Ilustracija

Prometne nesreće u Varaždinu: U ulici Otona Župančića ozlijeđena četveromjesečna beba

Varaždinske vijesti | 19.3.2019. u 11:43h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 18. ožujka oko 7.40 sati u Varaždinu, ozlijeđena je 79-godišnja žena. Ona je upravljala osobnim vozilom ulicom Vladimira Nazora iz smjera Trga bana Jelačića u smjeru Optujske ulice. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozilo se zanijelo i sletjelo van kolnika u lijevo te stražnjim dijelom udarilo u parkirano osobno vozilo. Nakon toga je od siline udara odbačeno udesno, gdje je prednjim dijelom udarilo u ulazna vrata haustora zgrade. Ozlijeđenoj je vozačici medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Jučer, 18. ožujka oko 8.40 sati, na državnoj cesti D-35 u Jurketincu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 63 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Grede. Prilikom obilaženja 31-godišnje pješakinje koja je stajala uz desni rub kolnika državne ceste, isti je desnim vanjskim retrovizorom vozila udario u lijevu ruku pješakinje. Pješakinja se žalila na bolove u ruci te izjavila da će sama zatražiti medicinsku pomoć.

Jučer, 18. ožujka oko 9.50 sati u ulici Otona Župančića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Fabijanske ulice. Dolaskom do raskrižja s Kumičićevom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Hercegovačke u smjeru Optujske ulice upravljala 31-godišnjakinja, zadržavajući smjer kretanja. Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila 31-godišnjakinje. Uslijed udara, vozilo 49-godišnjakinje je odbačeno u desno van kolnika gdje je stražnjim bočnim dijelom udarilo u prometni znak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 31-godišnja vozačica i četveromjesečna beba iz njezinog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.