Policija traži vozača koji je jučer ujutro udario biciklista (16)

M.P./Varaždinske vijesti | 12.5.2017. u 12:27h | Objavljeno u Crna kronika

U Ulici Ratimira Hercega u Varaždinu jučer oko sedam sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Šesnaestogodišnji biciklist bez zaštitne kacige na glavi vozio se Ulicom Ratimira Hercega biciklističkom stazom iz smjera Ulice Gustava Krkleca u smjeru Braće Radića. Dolaskom do raskrižja s kolnikom parkirališta započeo se biciklom uključivati u promet na cestu po obilježenom pješačkom prijelazu na kolniku parkirališta, a da se prije nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je u lijevi bočni dio bicikla prednjim dijelom udarilo osobno vozilo kojim je za sada upravljao nepoznati vozač, a koji se kretao kolnikom parkirališta prema raskrižju s Ulicom Ratimira Hercega u namjeri uključivanja u promet. Uslijed udara na biciklu je nastala materijalna šteta.

Nakon udara vozila u bicikl, nepoznati vozač je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja, a da nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima.

- Molimo građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na brojeve telefona 192, odnosno 372-404 - pozivaju iz policije.

Označeno u