Policija traži očevice prometne nesreće u Međimurskoj ulici u Varaždinu Foto: VV arhiva / ilustracija

Policija traži očevice prometne nesreće u Međimurskoj ulici u Varaždinu

I.D./Varaždinske vijesti | 14.11.2017. u 13:03h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, jučer su u prometnim nesrećama u Varaždinu ozlijeđene dvije osobe.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 13. studenoga oko 9.30 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Žena starosti 66 godina upravljala je osobnim vozilom prilaznom cestom trgovačkog centra. Dolaskom do raskrižja s Optujskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, oduzevši prednost biciklu kojim je biciklističkom trakom iz smjera Hrašćice, upravljao 35-godišnjak. Tom je prilikom prednjim lijevim dijelom vozila udarila u stražnji dio bicikla, pri čemu je 35-godišnjak pao s bicikla. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Jučer, 13. studenoga oko 15 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu, također se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom desnom prometnom trakom zapadnog kolničkog traka Međimurske ulice u smjeru Koprivničke ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza na raskrižju s prilaznom cestom trgovačkom centru, prednjim je dijelom vozila udario 16-godišnjeg pješaka koji je, prema svojoj izjavi, prelazio kolnik preko navedenog prijelaza, gurajući bicikl. Pješak je uslijed udara odbačen na prednji dio osobnog vozila, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

- Molimo očevice ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorsku ulicu u Varaždinu ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - pozivaju iz PU varaždinske.

Označeno u