Policija traga za vozačem teretnog vozila koji je jučer naletio na biciklisticu Foto: Facebook/Policija zaustavlja - Varaždinska županija

Policija traga za vozačem teretnog vozila koji je jučer naletio na biciklisticu

Varaždinske vijesti | 30.10.2018. u 10:13h | Objavljeno u Crna kronika

Dvadesetdvogodišnja biciklistica ozlijeđena je jučer oko 7.20 sati u nesreći u Varaždinu.

Vozeći biciklom južnim nogostupom uz kolnik državne ceste D-35, iz smjera Gojanca prema Varaždinu, ona je dolaskom do raskrižja s jugozapadnom obilaznicom grada Varaždina započela uključivanje u promet na kolnik jugozapadne obilaznice. No, pritom je nije propustio za sad nepoznati vozač teretnog vozila. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg lijevog bočnog dijela bicikla u stražnji desni bočni dio teretnog vozila te je biciklistica pala na kolnik. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane. Vozač teretnog vozila je nakon nesreće napustio mjesto događaja. Policijski službenici tragaju za njime te na utvrđivanju svih okolnosti nesreće.

- Molimo očevice ove nesreće da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - navode iz policije.

U nesreći u Varaždinskoj ulici u Martijancu jučer oko 7 sati ozlijeđene su dvije osobe.

- Muškarac starosti 79 godina vozio je autom iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Zbog nedržanja razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom udario u stražnji dio auta kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 42-godišnjakinja. Ona se zaustavila na kolniku u namjeri skretanja ulijevo. U nesreći je ozlijeđena vozačica i 74-godišnja putnica iz njezinog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

Označeno u