Policija traga za očevicima nesreće u kojoj je u petak ozlijeđena biciklistkinja

M.P./Varaždinske vijesti | 3.7.2017. u 10:16h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća od čega jedna s poginulom osobom, jedna s ozlijeđenom osobom te pet s materijalnom štetom.

U nesreći u petak oko 6.50 sati na raskrižju ulica Otona Župančića i Eugena Kumičića u Varaždinu ozlijeđena je 54-godišnjakinja. Za sad nepoznati vozač vozio je Ulicom Otona Župančića te je dolaskom do Kumičićeve ulice, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska 54-godišnjakinji biciklistkinji.

Tom je prilikom prednjim dijelom automobila udario u desni bočni dio biciklista, pri čemu je vozačica izgubila nadzor nad upravljačem i pala na kolnik. Nakon nesreće su oba sudionika suglasno napustila mjesto događaja te nisu tražili postupanje policije, a 54-godišnjakinja je naknadno sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

- Molimo građane koji imaju informacije o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - apeliraju iz policije.

 

Označeno u