42-godišnjakinji koja je palila vatru na balkonu u Kozarčevoj ulici 15 dana zatvora

I.D./Varaždinske vijesti | 13.11.2018. u 19:15h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske danas, 13. studenoga, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnom ženom koja je u nedjelju na balkonu zgrade u Kozarčevoj ulici broj 26 u Varaždinu zapalila vatru, nakon čega su požar ugasili članovi Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Po završetku kriminalističkog istraživanja žena je saslušana na Prekršajnom sudu u Varaždinu, gdje joj je određena kazna zatvora u trajanju do 15 dana, a nakon saslušanja je predana u Zatvor u Varaždin.

Podsjetimo, stanari susjednih stanova već neko vrijeme muku muče sa susjedom, koja je, kako su se požalili, u više navrata palila vatru na svom balkonu, što su u više navrata prijavljivali vatrogascima i policiji.

Kako doznajemo iz policije, žena starosti 42 godine je u Kozarčevoj ulici u više navrata počinila prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno u više navrata je palila otvorenu vatru na balkonu stana u kojem živi i time ugrožavala svoju i imovinu svih suvlasnika stambene zgrade. Prilikom požara na mjesto događaja izašli su u više navrata i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, koji su i požar ugasili. Kako navode iz policije, ozlijeđenih osoba tijekom tih intervencija nije bilo, niti je tom prilikom počinjena materijalna šteta.

Označeno u