Opljačkani ugostiteljski objekti, prostori nogometnog kluba i ranč za konje u Varaždinu Foto: Ilustracija

Opljačkani ugostiteljski objekti, prostori nogometnog kluba i ranč za konje u Varaždinu

| 25.2.2019. u 19:10h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 74-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 21. veljače na ranču konja u Varaždinu, predio zvani „Macinke“ otuđio metalni kardan, devet koluta pvc špage za baliranje, dva višeslojna kabla, poluge za traktor i metalnu peć na kruta goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 21. do 22. veljače u ulici Matije Gupca u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba u kojem je porazbacao stvari. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 21. do 22. veljače u Varaždinskoj ulici u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, s 22. na 23. veljače na Trgu kralja Petra Svačića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.