Od sladoleda do kukuruza: Lopovi "haračili" u Varaždinu, Kućan Marofu, Trnovcu... Foto: ilustracija / Pixabay

Od sladoleda do kukuruza: Lopovi "haračili" u Varaždinu, Kućan Marofu, Trnovcu...

I.D./Varaždinske vijesti | 17.10.2018. u 12:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Tako je u razdoblju od 14. do 16. listopada u Preradovićevoj ulici u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u vanjsku rashladnu vitrinu u sklopu kioska u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio za sad neutvrđenu količinu sladoleda i sokova. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 16. listopada u Varaždinskoj ulici u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 51-godišnjakinje i otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 16. listopada od 8 do 14 sati, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Trnovcu, Male Ledine, u vlasništvu 43-godišnjakinje i otuđio razni nakit i ručni sat. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 8. do 11. listopada na polju zvanom Kratka Krčevina, između Čičkovine i Zamlake, nepoznati je počinitelj radnim strojem ubrao i otuđio kukuruz sa njive u vlasništvu 58-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu.

Označeno u