Nije očistio zaleđena stakla pa je naletio na 45-godišnju pješakinju Foto: ilustracija / Pixabay

Nije očistio zaleđena stakla pa je naletio na 45-godišnju pješakinju

Varaždinske vijesti | 7.2.2019. u 09:50h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o jučerašnjim prometnim nesrećama u kojima je bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer, 6. veljače oko 4.50 sati u Ulici hrvatskih pavlina u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 67 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru centra Lepoglave, a da prethodno nije očistio zaleđena vjetrobranska stakla na vozilu. U jednom je trenutku vozilom sišao van kolnika te prednjim dijelom vozila udario u 45-godišnju pješakinju koja je stajala van kolnika. Pješakinja je uslijed udara ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 6. veljače oko 7.20 sati u Drenovcu, ozlijeđen je 49-godišnjak. On je upravljao teretnim vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja, u smjeru Svibovca. Zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju na kolniku, u jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem i sletio vozilom udesno van kolnika u cestovni jarak. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 6. veljače oko 12.45 sati u Ulici Vladimira Nazora u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Trga bana Jelačića u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije zaustavio svoje vozilo, zbog čega je prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u 16-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Pješakinja je uslijed udara lakše ozlijeđena, a medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Označeno u