Nesreću sa šest ozlijeđenih u Nedeljancu skrivio vozač (77) koji je prešao na suprotnu traku Foto: Foto agencija Sjever

Nesreću sa šest ozlijeđenih u Nedeljancu skrivio vozač (77) koji je prešao na suprotnu traku

M.P./Varaždinske vijesti | 11.9.2018. u 10:26h | Objavljeno u Crna kronika

Čak šest osoba ozlijeđeno je u nesreći koja se jučer oko 11.35 sati dogodila u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu.

Iz policije navode kako je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Vidovca vozio 77-godišnjak. Budući se nije vozio sredinom obilježene prometne trake, vozilom je prešao na lijevu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom je prednjim djelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 28-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 77-godišnji vozač i 74-godišnja suputnica, te 28-godišnja vozačica i 55-godišnja suputnica, te dvije djevojčice starosti 5 godina i 5 mjeseci. Ozlijeđenim je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U Ulici Mirka Maleza u Ivancu jučer oko 13.50 sati u nesreći je ozlijeđena jedna osoba.

- Osobnim vozilom je upravljao 25-godišnjak iz smjera Lepoglave u smjeru centra Ivanca. Vozilom je skretao u lijevo na parkiralište trgovine, a da nije propustio sva vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera, kojom prilikom je na njegov desni bočni dio vozila udario 25-godišnjak sa motociklom. Nakon udara motociklist je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

Označeno u