NASILJE U ŠKOLI Četvorica maloljetnika pretukli prvašića koji je završio u bolnici Foto: Ilustracija

NASILJE U ŠKOLI Četvorica maloljetnika pretukli prvašića koji je završio u bolnici

V.M./Varaždinske vijesti | 9.3.2017. u 11:05h | Objavljeno u Crna kronika

Četvorica maloljetnika napala su i pretukla prvašića u Osnovnoj školi Svibovec u Svibovcu Topličkom, a do ovog strašnog i nasilnog čina je došlo u utorak, 7. ožujka.

Kako su nam javili zabrinuti čitatelji, pretučeni prvašić završio je u bolnici, a o cijelom događaju obaviještene su sve institucije. Kako smo doznali, pretučeni dječak je dobro te bi danas trebao biti pušten iz bolnice.

Vršiteljica dužnosti ravnatelja svibovečke Osnovne škole Dubravka Mihalić potvrdila nam je da je došlo do vršnjačkog nasilja te da je škola postupila prema protokolu i sve je prijavljeno policiji.

- Mi smo kao škola napravili sve prema protokolu o vršnjačkom nasilju. O slučaju smo obavijestili policiju i istraga je u tijeku - doznali smo od v.d. ravnateljice Mihalić.

Upit o događaju poslali smo i Policijskoj upravi varaždinskoj. 

- Policijska uprava varaždinska u utorak 7. ožujka, zaprimila je dojavu o događaju koji se dogodio u Osnovnoj školi, a koji navodite u upitu. Na temelju dojave policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastalog događaja te će o svemu učinjenom obavijestiti nadležno Državno odvjetništvo - poručili su iz PU varaždinske.