Nakon što mu je kćer završila u bolnici, policiju i pravosuđe proziva - zaposlenik MUP-a!?

vv | 23.6.2018. u 18:17h | Objavljeno u Crna kronika

U obiteljskoj kući kraj Varaždina preksinoć je se zbivala prava drama u kojoj su akteri bili otac bivšeg supruga i bivša supruga njegovoga sina, nakon koje je potonja završila u varaždinskoj Općoj bolnici, tvrdi njezin oca na društvenoj mreži Facebook na kojoj je, uz fotografiju, objavio i tekst.

-Ovo je M.K.iz K. kraj Varaždina i taj "necovjek " je jučer oko 21 sa mučki pretukao moju kćer I., koja je donijela lijek svom djetetu, koje se nalazi na vikendu kod bivšeg muža D. K., sina od M.K. Moja kćer, koja je majka tog djeteta, završila je u varaždinski bolnici, i to na intenzivnoj njezi sa teškim povredama glave, navodi Z.F.

Policija je, kako navodi, napravili zapisnik i predala prijavu, ali i rekla  da nema svjedoka pa više „ne mogu ništa“.

-U ovim trenutcima, pitam se, kakva smo mi to pravna država? Znači li to da sad svatko može mlatiti svakoga, pogotovo žene i majke, i ako nema svjedoka,nikome ništa, navodi Z.F, djelatnik MUP-a RH, navodeći da „očito ni pravosuđe ni policija ne rade svoj posao“.

Ne navodi što bi to pravosuđe i policija, osim prijave aktera, mogli ili trebali odmah poduzetni u oklnostima kad nije bilo svjedoka pa nema ni mogućnosti utjecaja na njih, a isto tako ni opasnosti od ponavljanja eventualnog napada.