Nakon cjelonoćne potrage u Jalžabetu nađen 25-godišnji Josip Belavić

V.V. | 13.6.2017. u 09:57h | Objavljeno u Crna kronika

Nakon cjelonoćne potrage za 25-godišnjim Josipom Belavićem iz Svibovca Topličkog, iz varaždinske policije doznajemo kako je mladić jutros oko 9 sati i 45 minuta nađen negdje oko Jalžabeta.

Mladić je živ i zdrav, ali zasad se ne zna više od toga.

- Mladić je pronađen, a o točnim okolnostima nestankka naknadno ćemo izvijestiti javnost - kazala nam je Marina Kolarić, glasnogovornica varaždinske policije.

Podsjetimo, policija je od jučer pretraživala široko područje Poljane, Grešćevine, Varaždinskih Toplica i Jalševca, a od danas i druga područja.

U potrazi su osim policajaca i HGSS-ovca sa psima, sudjelovali i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava Varaždinske Toplice i Leskovec.

Mještani koje smo jutros zatekli u Svibovcu bili su iznenađeni potezom svog mladog sumještanina.

- Često sam ga sretala, uvijek je bio ljubazan i drag dečko, ne znam što ga je potaknulo da to učini. Završio je Medicinsku školu, stažirao je...Dobar je to dečko, hvala Bogu da su ga pronašli živog - rekla nam je jedna mještanka Svibovca, dok je druga mještanka na naše pitanje je li točno kako je popio tablete zbog nesretne ljubavi, rekla da ne zna je li to točno.

- I ja sam čula priču da je ostavio oproštajno pismo i popio tablete zbog nesretne ljubavi, no ne znam koliko ima istine u tome. Ljudi svašta pričaju, ne mora nužno biti da je to i istina - izjavila nam je ona.

 

Označeno u