Muškarac se u Jalkovcu pijan srušio na cestu i ostao ležati pa ga udario automobil Foto: VV arhiva/Ilustracija

Muškarac se u Jalkovcu pijan srušio na cestu i ostao ležati pa ga udario automobil

M.P./Varaždinske vijesti | 13.2.2018. u 10:44h | Objavljeno u Crna kronika

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18.10 sati u Ulici braće Radić u Jalkovcu.

Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Poljane Biškupečke. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te vidljivosti, prednjim je dijelom vozila udario u 54-godišnjeg pješaka koji je ležao na cesti.

Pješak se, naime, neposredno prije toga kretao Ulicom braće Radić iz suprotnog smjera, po biciklističkoj traci uz lijevi rub ceste, bez da je bio označen nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom te je zbog utjecaja alkohola od 2.44 g/kg, pao desno na prometnu traku i ostao ležati.

Pješak je uslijed udara ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U Ulici kralja Tomislava u Hrašćici oko 19.30 sati u nesreći su pak ozlijeđene dvije osobe.

Muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Sračinca. U jednom je trenutku vozilom prešao ulijevo na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnjak.

U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Za vrijeme trajanja očevida, do 20.50 sati, na navedenoj je dionici bio zatvoren promet za teretna vozila, dok se promet osobnih vozila odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Označeno u