Možđenec: Vozač (79) skrivio nesreću s dvoje ozlijeđenih Foto: Ilustracija

Možđenec: Vozač (79) skrivio nesreću s dvoje ozlijeđenih

M.P./Varaždinske vijesti | 31.10.2017. u 20:10h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U Možđencu su u jučerašnjoj nesreći oko 11.20 sati ozlijeđene dvije osobe.

Nesreću je skrivio 79-godišnji vozač automobila koji je, vozeći se županijskom cestom, dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-3, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, započeo uključivanje u promet. Budući da prethodno nije propustio sva vozila, tom je prilikom u lijevu stranu njegovog vozila naletio 27-godišnji motociklist koji je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Novog Marofa. Osim njega, u nesreći je ozlijeđena i njegova 28-godišnja suputnica. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u nesreći jučer oko 11.30 sati u Vrazovoj ulici u Varaždinu.

- Muškarac starosti 70 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Optujske ulice u smjeru Kapucinskog trga. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza kod raskrižja Vrazove ulice s Hallerovom alejom, nije zaustavio svoje vozilo, zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na 80-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik. Uslijed udara, pješakinja je odbačena na poklopac motora i vjetrobransko staklo osobnog vozila, nakon čega je pala na kolnik. Ozlijeđena je žena prevezena u varaždinsku Opću bolnicu, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

U Planinarskoj ulici u Bednji jučer oko 15.30 sati ozlijeđen je 17-godišnji motociklist.

- Prije stjecanja prava na upravljanje, vozio je motociklom iz smjera Prebukovja te je ulaskom u lijevi nepregledni zavoj, zbog neprilagođene brzine osobinama ceste, izgubio nadzor nad upravljačem  sletio u desni cestovni jarak. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Bolnici, a ozljede za sad nisu okvalificirane - navodi se u policijskom izvješću.

Označeno u